24 d’oct. 2011

EXERCICIS DE RELAXACIÓ (Del llibre: La voz infantil)

Aquest dies he tornat a imprimir un material que m'encanta. Són les imatges corresponents als exercicis proposats al llibre La voz infantil. Tenc aquest llibre des de fa anys i crec que les activitats estan molt bé plantejades. Per a realitzar amb els infants la part de relaxació de la cara i del cos utilitzo les imatges de na Eugènia Romero Altres vegades he imprés i plastificat les imatges, però no em resultava funcional ja que són moltes imatges i anaven desapareguent misteriosament, amés amès, al ser només imatge, sense explicació, de vegades, no sabia a quina activitat corresponia, total! que sempre feia els mateixos exercicis. Enguany he imprés les imatges i les he enquadernat ( no tenc temps ni per a plastificar!). Això sí, darrere de cada imatge he escrit com es realitza la activitat. Així no he d'anar amb el llibre d'instruccions. Demà posaré aquest quadernet a l'abast de les companyes d'E.I, esperant que l'utilitzin mooooltes vegades! I tendrem uns nins mooolt relaxadets!

20 d’oct. 2011

PRAXIES TARDOR



CLIKA AQUÍ PER ANAR AL BLOG "AULA VIRTUAL DE A Y L" I DESCARREGAR LA PRESENTACIÓ: http://aulavirtualdeayl.blogspot.com/2011/10/praxias-para-educacion-infantil.html
Clika aqui per a descarregar només les imatges

Aquesta presentació és preciosa!!!

PRAXIES AMB MÚSICA (IMATGES)

Si voleu tenir les imates per a imprimir...

13 d’oct. 2011

Darrerament hem hagut de prioritzar altres feines i no tenim gaire temps per a actualitzar el blog i compartir experiències. Esperem que al menys els materials ja penjats us ajudin a millorar el vostre dia a dia. Salutacions!